ESCULL EL TEU DESORI

T'engresques?

Si vols el teu penjoll desOri, pots escollir entre els penjolls desOri ja creats i disponibles a la nostra botiga online i o bé, demanar el teu desOri personal -fet a mida, amb el teu rellotge antic.

Com demanar una joia personal?

1. Omple el formulari al web per ajudar-nos a conèixer les teves preferències.

2. Fes-nos arribar el teu rellotge. El pots portar presencialment, el pots enviar o bé sol·licitar-ne la recollida pel nostre agent de transports (veure Tarifes).

3. Un cop tinguem el teu rellotge, al nostre taller, farem un interpretació artística amb l’esfera del teu rellotge. La durada del procés serà aproximadament d’uns 15 dies laborables.

4. Un cop ens hagis enviat el justificant de pagament i el nostre agent de transports et farà entrega de la joia desOri o bé, pacta l’horari de recollida presencial.

 

PENJOLLS AMB GARANTIA

En efectuar la teva compra se t’ enviarà una factura a l’adreça de correu electrònic associada al compte de client. Aquesta factura serà utilitzada com a resguard de garantia en cas que calgui utilitzar aquest servei.

PENJOLL

 • Penjoll rodó de plata bàsic amb acabat martelé
  60,00€
 • Penjoll amb forma quadrada, ovalada o forma especial de plata amb acabat martelé
  70,00€

CADENA

 • Cadena de plata desOri amb boletes
  Llargada de 40cm: 17,00€
  Llargada de 45cm: 19,00€
  Llargada de 50cm: 21,00€
 • Cadena negra desOri, de plata amb bany de ruteni:
  Llargada de 40cm: 14,00€
  Llargada de 45cm: 16,00€
  Llargada de 50cm: 18,00

Tots els preus que s’exposen són amb el 21% d’IVA inclòs i no inclouen les taxes de transport.

La nostra agència de transports habitual és MRW. El preu del transport dependrà de la zona geogràfica a on s’hagi d’efectuar l’entrega, seguint les tarifes standard (entrega en 72h):

ENVIAMENT NACIONAL

 • Espanya peninsular, Andorra, Gibraltar i Portugal peninsular: 6.50€
 • Illes balears: 9.50€
 • Gran Canària i Tenerife: 13.90€
 • Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, La Gomera i El Hierro: 14,50€
 • Ceuta: 28,25€
 • Melilla: 12,85€

ENVIAMENT INTERNACIONAL

 • Europa Zona 1 (Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, França, Holanda, Itàlia, Luxemburg, Polònia, Regne Unit, República txeca, Suïssa): 23,55€
 • Europa Zona 2 (Bulgària, Eslovenia, Estonia, Finlandia, Grècia, Hungria, Irlanda, Letònia, Lituània, Noruega, República Eslovaca, Romania, Suècia): 36,60€

Tots els preus que s’exposen són amb el 21% d’IVA inclòs.

Es pot realitzar el pagament amb mitjançant:

 • Transferència bancària: respondrem al correu amb el pressupost i el nostre número de compte bancari.
 • Smart&Sell de Banc Sabadell: respondrem al correu amb el pressupost i un codi d’accés al sistema de pagament segur de Banc Sabadell.

Un cop realitzat el pagament, podràs rectificar la comanda en les següents 24hores. Passades aquestes, procedirem a la fabricació i enviament i el desistiment de la compra no serà possible.

FORMULARI DE SOL·LICITUD DE DESORI PERSONAL

Escollir acabat

 

La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable Núria Collelldemont Pujadas. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.
En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Plaça Fra Bernadí, 20 08560, Manlleu o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a desori@desorijoies.com.

Creem joies úniques amb rellotges que ja no utilitzes. Penjolls exclusius, diferents i amb ànima.

Plaça Fra. Bernadí, 20
08560 Manlleu (BCN)
T. 621 24 70 36